Du vil sikkert at dine målgrupper skal finne deg raskt og enkelt i søkemotorene, og gjerne godt oppe på resultatlistene. Brukerne søker gjerne ut fra sine behov, og bruker begreper de tror passer til det de er ute etter.

“Søk er trolig den mest brukte funksjonen på internett”Når du optimaliserer nettstedet ditt for relevante søkeord, øker sjansene for at det dukker opp høyere på søkeresultatsidene. Dette gir deg større synlighet blant potensielle besøkende og kunder når de søker etter produkter, tjenester eller informasjon som er relatert til din virksomhet.

Godt arbeid med søkemotoroptimalisering hjelper bidrar til å tiltrekke organisk trafikk til nettstedet ditt. Dette betyr at folk som allerede er interessert i det du tilbyr, har større sjanse for å finne det deg.

Her Bare Digitals råd for å bli funnet i søkemotorene

Søkeordsanalyse

Innhold og opplæring

Med resultatene fra søkeordsanalysen gis det opplæring i hvordan innhold bør utformes for å bli best mulig indeksert i søkemotorene.

Søkeordsannonsering

Teknisk optimalisering

Nettstedet må være teknisk optimalisert slik at søkemotorene enkelt kan indeksere det. Dette innebærer korrekt HTML, semantisk kodestruktur, SSL sertifikat (https), responsivt design og beskrivende URL-adresser.

Hastighet og ytelse

Løsninger som responderer raskt ble belønnet med bra rangering i søkemotorene. Bare Digital gjennomfører en ytelsestest og nettstedet optimaliseres mot denne.

Fremtidens søk

Bare Digital følger med på hvordan verden utvikler seg, og i forhold til søk og endringer som kan komme når søkemotorene endrer sine algoritmer i forhold AI og andre teknologier.