Riktig bruk av teknologi

Smarte løsninger og et godt nettverk

Det finnes mye god kode og gode tekniske rammeverk tilgjengelig på nettet. Bruk av løsninger som allerede eksisterer er kostnadseffektivt, smart og fleksibelt.

I dag er det ofte innholdet som gjør et nettsted eller nyhetsbrev unikt, ikke hvordan det er bygget. De fleste har likhetstrekk som en forside, toppbilder, artikler og meny, som dette nettstedet.


@

Plattformer som bygget på åpen kildekode er frie til å bruke og man betaler ofte ikke lisenser for systemene, kun for implementering og løpende vedlikehold.

@

Vedlikehold av digitale løsninger er avgjørende for å sikre at de fortsetter å fungere som de skal, og for å unngå feil og problemer som kan føre til nedetid eller tap av data.

Dette kan BARE Digital

No code? No problem!

Gjennom effektive prosesser og smart bruk av teknologi, betaler du ikke mer enn du bør. Ressursene kan heller brukes på godt innhold og markedsføring som bidrar til at du treffer målgruppene dine. Slik gjør Bare Digital.


Utnytt mulighetene

Det finnes gode rammeverk og løsninger som gjør at man kan sette opp nettsteder og andre applikasjoner nesten uten å skrive kode. Det handler bare om å velge riktige verktøy.

— Bjørn Tore Stig, rådgiver i Bare Digital

Det lønner seg å tenke digitalt, og…

Det skal smake mer enn det koster

Ved å arbeide med oss som gjør alt digitalt, raskt og effektivt trenger du ikke bidra til kontorleie, møterom, kaffemaskiner eller julebord. Les gjerne mer på denne siden «Om BARE…».


Vi har ett eneste fokus, det er å levere gode digitale løsninger. Bra for deg, bra for oss.

— Lønnsom hilsen, oss i Bare Digital