Enkelt og effektivt

Bærekraftige løsninger som lønner seg

Med S-room kan du ha digitale møter med topp kvalitet og du vil raskt se at det lønner seg.

Fremtidens digitale møter

Om du tenker at tid er penger

Tenk om digitale møter kunne være tilnærmet like bra som å møtes fysisk, og utstyret alltid virker. Da kan man spare masse tid og unødige kostnader, samt bidra til bedre miljø for alle.


Godt arbeidsmiljø. Gode løsninger for produktivitet, samarbeid og trivsel bidrar til godt arbeidsmiljø. S-rooms løsninger for digitale møter legger til rette for gode møteformer, aktiv deltakelse, fleksibilitet og ikke minst redusert tidsbruk.

Økonomisk bærekraft. Det handler om å oppnå positive økonomiske resultater gjennom effektiv bruk av ressurser. Samtidig som man øker produktiviteten. God bruk av digitale møter med S-room kan bidra til slik økonomisk bærekraft.

10 timer

mindre brukt

Møter tar tid, gjerne med transport, kjøring og venting. Et ferdig installert S-Room koster mindre enn 10 timer i måneden.

En reise

unngått

Reiser til andre steder koster, både i tid og kroner. Et ferdig installert S-Room koster mindre enn en reise inkl. fly i måneden.

Utstyret

som ingen bruker

Kontorer har ofte mange ting som bare «står der». Et ferdig installert S-Room koster det samme som en litt dyr kaffemaskin.

Alt er inkludert

Det skal lønne seg å bruke smarte løsninger

S-room.no er et nettsted som retter seg mot ledere og andre som ser verdien av å ha digitale møter, kurs og salgssamtaler med høy kvalitet. Bare Digital har designet og utviklet plattformen. I tillegg til nettstedet er det fokus på SEO og andre trafikkskapende aktiviteter.


WordPress egner seg svert godt til presentasjon av produkter og salgsnettsteder.

— Bjørn Tore Stig, rådgiver

Kikke nærmere?

S-room.no virker best i en nettleser som er koblet til internettet. Om du har tid og lyst, ta gjerne en kikk