Utnytt sosiale media

Facebook, Instagram og særlig LinkedIn bør utnyttes når man ønsker å bygge merkevare og business. Mange har kjenner og bruker sosiale media, men de færreste utnytter dem godt og riktig. Det kan BARE Digital hjelpe dere med.

Prosess

Opplæring og kurs

Det lages en guide og eventuelt et kursopplegg for ansatte. Å lykkes i sosiale media er noe alle bør ta del i og mange også har egeninteresse av.

Bygg nettverk

Vi lager opplegg hvor man kan legge til kontakter og bygge nettverket på ved å delta i relevante grupper og engasjere seg i samtaler. Del relevante saker som nyhetsbrev o.a.

Bruk søkefunksjoner

Bruk medienes søkefunksjoner for å finne potensielle kontakter og relevant innhold På dette viset kan man nå nye kunder og partnere.

Kontoer

Det settes opp kontoer som innlemmes med annen kommunikasjon. Det utvikles maler for virksomhets- og ansattesider med elementer fra webdesignet.

Optimaliser profiler

Ansatte fyller ut profilen sin og gi en tydelig beskrivelse av bakgrunn og ferdigheter. Bruk nøkkelord som er relevante og et godt profilbilde.

Bygg en god presentasjon av virksomheten

Dette er en side som alle deler og deltar i. Her legges man ut nyheter og artikler som er relevante. Alle ansatte oppfordres til å dele siden og innhold derfra.

Retainer

BARE Digital kan tilby faste opplegg hvor vi hvor vi kan ta ansvar for å produsere artikler og sette opp og sende ut poster til på sosiale media for våre kunder.

LinkedIn er en sosial medieplattform som er designet for å koble mennesker sammen nettverk og gi muligheter for vekst. Plattformen gir brukere og virksomheter mulighet til å bygge et eget nettverk, dele innhold og delta i faglige diskusjoner. LinkedIn ble lansert i 2003 og har nå mer enn 740 millioner brukere fra over 200 land. Det er verdens og Norges desidert største profesjonelle nettverk. Plattformen brukes av en rekke forskjellige yrker og bransjer, inkludert forretningsutvikling, markedsføring, teknologi, finans, helse og utdanning.

BARE Digital, 2023

Andre digitale løsninger

Bli funnet på internett

Du vil at folk skal finne deg raskt og enkelt i søkemotorene.

Ha et godt nettsted

Du trenger et nettsted som gir besøkende det de er ute etter.

Send ut nyhetsbrev

Den beste måten å holde kontakt med dine målgrupper.